Over ons

Onze missie

Hallo, Mijn naam is René van Sprundel, eigenaar van administratiekantoor van Sprundel. Ik heb tientallen jaren ervaring en expertise in bedrijfsadministraties & belastingzaken. Mijn primaire zorg is dat uw financiële administratie op orde is. Met jarenlange expertise en kennis van elk mogelijk vraagstuk wat u ook maar kan bedenken, wij hebben het antwoord voor u en staan voor u klaar. Helder advies die u uw leven een stuk gemakkelijker maakt.

Met jarenlange expertise en kennis van elk mogelijk vraagstuk wat u ook maar kan bedenken, wij hebben het antwoord voor u en staan voor u klaar. Helder advies die u uw leven een stuk gemakkelijker maakt.

office, business, colleagues

Buitengewone Service

Wij bieden een volledige service aan, een strakke boekhouding inclusief belastingaangifte & jaarrekening, en nog veel meer!

U kunt bij ons terecht voor al uw financiële vragen, scherpe tarieven die je nergens anders vindt met zulke hoge kwaliteit, 1 op 1 gesprekken wanneer het u uitkomt.

Onze Kern Waarden

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je financiën. Onze klanten willen wij een beter inzicht geven en samen zoeken naar een betere toekomst